Embotits, Carns i Elaborats de la carn

Embotits, Carns i Elaborats de la carn 

Hi ha un total de 11 productes

Llonganissa de Vic IGP 300g al buit.

 Fuet Vic 200g al buit.

De color entre daurat i ataronjat. Els components se seleccionen amb cura, només els fragments de carn i greix més nets, que aconsegueixen el punt de duresa òptim i textura cruixent de pasta de full. Els aromes i sabors finals són de torrat. Aperitiu indiscutible.

Racions individuals de fuet per menjar d´una mossegada .Categoria/es- Embotits, Carns i Elaborats de la carn -

La Cervela és molt semblant al conegut frankfurt, però de calibre més gran.

La Bratwurst la salsitxa alemanya coneguda aquí com la blanca.

El Frankfurt medieval és un Frankfurt Leo Boeck recobert de patates fregides. 

La Pikantwurst Leo Boeck, és una salsitxa semblant a les de frankfurt, però amb un toc picant.

Salsitxa Cuita Leo Boeck feta amb Carn de "Pinchos Morunos"

La Malaguenya Leo Boeck, és una botifarra de sang de porc amb espècies.

Mostrant 1 - 11 de 11 productes
Tornar a l'inici