Olis, olives, salses i conserves vegetals

Olis, olives, salses i conserves vegetals 

Hi ha un total de 18 productes

Les figues en almívar dens són l'origen de Can Bech i a dia d'avui continuen sent l'especialitat de la companyia. Can Bech recomana que les figues es serveixin amb gelat de mascarpone, recuit o foie i que es decori amb el seu propi almívar.

Certificat ecològic, sense trangènics, vegá, vegetaria. Sense gluten i amb oli d'oliva verge extra. D'intens aroma i gran gust, llest per utilitzar o per prendre en entrepans, com a "dip" per calamars, verduras i pollastre; per acompanyar amanides, carns i peix o com a salsa per pasta.

Certificat ecològic, sense trangènics, vegá, vegetaria. Sense gluten i amb oli d'oliva verge extra. D'intens aroma i gran gust, llest per utilitzar o per prendre en entrepans, com a "dip" per verduras, patatas, pollastre; per acompanyar amanides, carns i peix o com a salsa per pasta. (180g)

Certificat ecològic, sense trangènics, vegá, vegetaria. Sense gluten i amb oli d'oliva verge extra. Amb un aroma característic i profund. Perfecte per acompanyar carns, peix i pollastre. Així com en entrepans i com a salsa per pasta. (180g)

Certificat ecològic, sense transgènics, vegetarià i vegà. Sense gluten. Fet amb oli d'oliva verge extra. De gran intensitat i sabor, aquest paté vegetal està llest per prendre o per utilitzar com a "dip", en entrepans, canapès, per acompanyar amanides, carns i peixos i com a salsa per pasta.

Original paté dolç  d'olives, d'intens aroma i sabor. Per  entrepans i canapès, amanides,formatges, verdures, carns, aus i peixos. Es un aperitiu fàcil i sorprenent.

Paté d'olives picant similar a l'olivada, amb un toc picant. Ideal per prendre en entrepans, amanides i canapès; formatges, aus, carns i peixos. Amb oli d'oliva verge extra.

Aromàtic allioli amb alfàbrega i refrescant llimona que et transporta al més pur Mediterrani. Sense ou.

De la Mediterrània ens arriba aquesta salsa allioli amb safrà a força d'all i aromàtiques taronges.És ideal en entrepans, combinant amb verdures de tot tipus, patates, carns, peixos i arròs.  Sense ou.

Amb tomàquets vermells  recol·lectats en la seva justa maduració sota el sol mediterrani i  bolets "porcini". Per pasta, lasanyes, parmesana d'albergínies, mandonguilles, pollastre, carn, au o peix. Amb oli d'oliva verge extra.

Salsa italiana amb olives, amb tomàquets vermells recol·lectats en la seva justa maduració i olives negres i verdes. Per pasta, lasanyes, parmesana d'albergínies, mandonguilles, pollastre, carn i peix. Amb oli d'oliva verge extra.

Segons la recepta original, la salsa puttanesca s'elabora amb tomàquets vermells d'intens color i sabor, típica del sud d'Itàlia, prou picant però no exagerada. Per pasta llarga. Sorprèn com a ingredient per lasanyes. Amb oli d'oliva verge extra.

Mostrant 1 - 12 de 18 productes
Tornar a l'inici