Llistat de productes per marca: Erre de Vic 1952

Bacon cuit elaborat sense injecció i seguint els cànons més tradicionals, sense fosfats ni proteïnes afegides, amb un paladar exquisit que li donen els seus ingredients més autòctans. Paquets de 100g en fines llesques, envasades al buit.

Cuixa de gall dindi cuita i brasejada al forn que realça el seu sabor. Baix contingut en greix, sabor suau, fresc, deliciós i exquisit. Paquet de 100g en fines llesques envasades al buit.

Combinació de diferents productes carnis cuits de qualitat a punt per entaular-se:1 paquet de Llescat de pernil cuit amb Tòfona/ 1 paquet deLlescat de Pit de Gall Dindi cuit amb Tòfona/ 1 paquet de Llescat de Cuixa de Gall Dindi cuita i Brasejada/ 1 paquet de Llescat de Bacon cuit/ 1 paquet de frankfurts ecològics de 2u. Tots els paquets estan envasats al...

Delicatessen de pernil cuit amb tòfona per els més sibarites. Una combinació intensa de sabors i uns contrastos sofisticats, ideals per a moments especials i celebracions. Presentat al buit en paquets de 100g en làmines fines envasades al buit.

Delicatessen de Pit de Gall Dindi cuit amb Tòfona. Es fusiona de forma harmònica l'aroma i el gust volàtils de la tòfona i l'excel·lència del nostre pit de gall dindi cuit. Paquets de 100g de llesques fines envasades al buit.

Els frankfurts també poden ser saludables!!, Fruit del punt just d'equilibri entre la carn i el greix. Elaborades seguint la normativa de la certificació ecològica europea. Baixes en greix, elaborats sense colorants, ni aromes, ni estabilitzants, ni gelificants ni proteïnes afegides. Paquets de 2 unitats envasades al buit (130g).

Mostrant 1 - 6 de 6 productes
Tornar a l'inici