Pernil cuit amb tòfona

3,41 €

Nou producte

Delicatessen de pernil cuit amb tòfona per els més sibarites. Una combinació intensa de sabors i uns contrastos sofisticats, ideals per a moments especials i celebracions. Presentat al buit en paquets de 100g en làmines fines envasades al buit.

Delicatessen de pernil cuit classe extra amb tòfona per els més sibarites. Una combinació intensa de sabors i uns contrastos sofisticats, ideals per a moments especials i celebracions. Presentat al buit en paquets de 100g en làmines fines. Cuit en bossa al bany maria. És preferible obrir uns minuts abans del seu consum. Caducitat 35 dies sense obrir. Cal conservar-lo en fred entre 0-5ºC.

Porta un 92% de pernil de porc desossat i un 0,5% de Tòfona Indicum juntament amb preparat aromàtic d’espècies.

No presenta cap tipus d’al·lergen, ni gluten, ni lactosa,... Compleix el RD2220/2004 i les modificacions posteriors. S’evita el risc de contaminació creuada, per tant és lliure de qualsevol cereal, de crustacis, d’ous, de peix, de cacauets, de soja, de llet, de fruits amb closca, d’api, de mostassa, de llavors de sèsam, de mol·luscs, de tramussos, de sulfits i de productes amb base dels mateixos o derivats seus. No conté cap ingredient d’OMG.

Informació nutricional mitjana per a 100g: valor energètic 102.5kcal/Grasses 2.9g( àcids grassos saturats 1g)/ Hidrats de carboni 1.5g (sucres 1.3g)/Proteïnes 17,6g/ Sal 0.74g.

Més informació: www.erredevic.com

També et pot interessar...

Tornar a l'inici