Pack productes Erre de Vic 1952

11,49 €

Nou producte

Combinació de diferents productes carnis cuits de qualitat a punt per entaular-se:1 paquet de Llescat de pernil cuit amb Tòfona/ 1 paquet deLlescat de Pit de Gall Dindi cuit amb Tòfona/ 1 paquet de Llescat de Cuixa de Gall Dindi cuita i Brasejada/ 1 paquet de Llescat de Bacon cuit/ 1 paquet de frankfurts ecològics de 2u. Tots els paquets estan envasats al buit.

Combinació de diferents productes carnis cuits de qualitat a punt per entaular-se:1 paquet de Llescat de pernil cuit amb Tòfona/ 1 paquet deLlescat de Pit de Gall Dindi cuit amb Tòfona/ 1 paquet de Llescat de Cuixa de Gall Dindi cuita i Brasejada/ 1 paquet de Llescat de Bacon cuit/ 1 paquet de frankfurts ecològics de 2u. Tots els paquets de llescats són de 100g excepte els de Frankfurt que són de 130g i estan envasats al buit. Caducitat entre 35 dies a 3 mesos segons producte.

No presenta cap tipus d’al·lergen, ni gluten, ni lactosa,... Compleix el RD2220/2004 i les modificacions posteriors. S’evita el risc de contaminació creuada, per tant és lliure de qualsevol cereal, de crustacis, d’ous, de peix, de cacauets, de soja, de llet, de fruits amb closca, d’api, de mostassa, de llavors de sèsam, de mol·luscs, de tramussos, de sulfits i de productes amb base dels mateixos o derivats seus. No conté cap ingredient d’OMG.

Més informació: www.erredevic.com

També et pot interessar...

Tornar a l'inici