Pit de gall dindi amb tòfona

4,05 €

Nou producte

Delicatessen de Pit de Gall Dindi cuit amb Tòfona. Es fusiona de forma harmònica l'aroma i el gust volàtils de la tòfona i l'excel·lència del nostre pit de gall dindi cuit. Paquets de 100g de llesques fines envasades al buit.

Delicatessen de Pit sencer de Gall Dindi Cuit categoria Extra amb Tòfona. Es fusiona de forma harmònica l'aroma i el gust volàtils de la tòfona i l'excel·lència del nostre gall dindi cuit. Paquets de 100g de llesques fines. Cuit en bossa al bany maria, és un producte de baix contingut de sucres i de greix però alt en proteïnes. És preferible obrir uns minuts abans del seu consum. Caducitat 35 dies sense obrir. Cal conservar-lo en fred entre 0-5ºC.

Porta un 83,3% de pit de gall dindi i un 0,6% de Tuber Indicum juntament amb preparat aromàtic d’espècies. Elaborats sense fosfats.

No presenta cap tipus d’al·lergen, ni gluten, ni lactosa,... Compleix el RD2220/2004 i les modificacions posteriors. S’evita el risc de contaminació creuada, per tant és lliure de qualsevol cereal, de crustacis, d’ous, de peix, de cacauets, de soja, de llet, de fruits amb closca, d’api, de mostassa, de llavors de sèsam, de mol·luscs, de tramussos, de sulfits i de productes amb base dels mateixos o derivats seus. No conté cap ingredient d’OMG.

Informació nutricional mitjana per a 100g: valor energètic 91kcal/Grasses 0,8g( àcids grassos saturats 0,3g)/ Hidrats de carboni 0,5g (sucres 0,5g)/Proteïnes 20,1/Fibra Alimentària 0,6g/Sal 1,9g.

Més informació: www.erredevic.com

També et pot interessar...

Tornar a l'inici