Cuixa de gall dindi brasejada

2,93 €

Nou producte

Cuixa de gall dindi cuita i brasejada al forn que realça el seu sabor. Baix contingut en greix, sabor suau, fresc, deliciós i exquisit. Paquet de 100g en fines llesques envasades al buit.

Cuixa de gall dindi cuita i brasejada al forn que realça el seu sabor. Baix contingut en greix, sabor suau, fresc, deliciós i exquisit. Paquet de 100g en fines llesques. Cuit en bossa al bany maria i elaborat sense estabilitzadors. És preferible obrir uns minuts abans del seu consum. Caducitat 35 dies sense obrir. Cal conservar-lo en fred entre 0-5ºC.

Porta un 83,3% de cuixa fresca de gall dindi i un 0,6% de Tuber Indicum juntament amb preparat aromàtic d’espècies. Elaborats sense fosfats i sense estabilitzadors.

No presenta cap tipus d’al·lergen, ni gluten, ni lactosa,... Compleix el RD2220/2004 i les modificacions posteriors. S’evita el risc de contaminació creuada, per tant és lliure de qualsevol cereal, de crustacis, d’ous, de peix, de cacauets, de soja, de llet, de fruits amb closca, d’api, de mostassa, de llavors de sèsam, de mol·luscs, de tramussos, de sulfits i de productes amb base dels mateixos o derivats seus. No conté cap ingredient d’OMG.

Informació nutricional mitjana per a 100g: valor energètic 115,9kcal/Grasses 1,24g( àcids grassos saturats 0,44g)/ Hidrats de carboni 2,10g (sucres 2,01g)/Proteïnes 19,9g/Sal 0.69g.

Més informació: www.erredevic.com

També et pot interessar...

Tornar a l'inici