Salses, patates, fruits secs

Aperitius (Salses, patates, fruits secs) 

Hi ha un total de 11 productes

Certificat ecològic, sense trangènics, vegá, vegetaria. Sense gluten i amb oli d'oliva verge extra. D'intens aroma i gran gust, llest per utilitzar o per prendre en entrepans, com a "dip" per calamars, verduras i pollastre; per acompanyar amanides, carns i peix o com a salsa per pasta. Enviament a tot Catalunya en menys de 24h i gratuït a partir de 59€.

Certificat ecològic, sense trangènics, vegá, vegetaria. Sense gluten i amb oli d'oliva verge extra. D'intens aroma i gran gust, llest per utilitzar o per prendre en entrepans, com a "dip" per verduras, patatas, pollastre; per acompanyar amanides, carns i peix o com a salsa per pasta. (180g) Enviament a tot Catalunya en menys de 24h i gratuït a partir de 59€.

Certificat ecològic, sense transgènics, vegetarià i vegà. Sense gluten. Fet amb oli d'oliva verge extra. De gran intensitat i sabor, aquest paté vegetal està llest per prendre o per utilitzar com a "dip", en entrepans, canapès, per acompanyar amanides, carns i peixos i com a salsa per pasta. Enviament a tot Catalunya en menys de 24h i gratuït a partir de...

Certificat ecològic, sense trangènics, vegá, vegetaria. Sense gluten i amb oli d'oliva verge extra. Amb un aroma característic i profund. Perfecte per acompanyar carns, peix i pollastre. Així com en entrepans i com a salsa per pasta. (180g)

Original paté dolç  d'olives, d'intens aroma i sabor. Per  entrepans i canapès, amanides,formatges, verdures, carns, aus i peixos. Es un aperitiu fàcil i sorprenent. Enviament a tot Catalunya en menys de 24h i gratuït a partir de 59€.

Paté d'olives picant similar a l'olivada, amb un toc picant. Ideal per prendre en entrepans, amanides i canapès; formatges, aus, carns i peixos. Amb oli d'oliva verge extra. Enviament a tot Catalunya en menys de 24h i gratuït a partir de 59€.

Avellanes torrades ecològiques, torrades artesanalment sense additius ni conservants.

Avellanes salades ecològiques, fregides amb oli d'oliva verge extra i salades al punt, sense additius.

Ametlles salades ecològiques, fregides amb oli d'oliva verge extra i salades al punt, sense additius.

Ametlles torrades ecològiques, torrades artesanalment sense additius ni conservants.

Festucs torrats ecològics al punt de sal. Torrats i salats artesanalment, sense additius ni conservants.

Mostrant 1 - 11 de 11 productes
Tornar a l'inici