Olis, olives i vinagres

Olis, olives i vinagres 

Hi ha un total de 19 productes

Produït amb autèntica tòfona negra italiana, d'intens aroma i color daurat. Ens convida a viatjar a Itàlia sense sortir de casa, a través de la intensitat d'un dels tubercles més preuats: la tòfona.

Creada per als entusiastes de la tòfona blanca Italiàna. De gran sabor i aroma. Acompanya de forma molt saborosa a plats salats com amanides, verdures, formatges, peixos, carns i aus. En propostes dolces, com gelats i iogurts.

Producte de les Terres de l'Ebre d'elaboració singular. Olives verdes de tamany petit, fermes i cruixents, amb aroma fresc de tocs herbals i de farigola. Presenta un gust molt refrescant i herbal amb un toc salat i amarg. Enviament a tot Catalunya en menys de 24h i gratuït a partir de 59€.

Producte de les Terres de l'Ebre d'elaboració singular. Olives negres de tamany mitjà, suaus i carnoses, amb aroma intens amb tocs herbals i de fruits secs. Presenten un gust intens i envolvent amb un toc salat i a la vegada amarg. Enviament a tot Catalunya en menys de 24h i gratuït a partir de 59€.

Producte de les Terres de l'Ebre d'elaboració singular. Olives verdes de tamany mitjà, fermes i cruixents, amb aroma fresc amb tocs herbals i de sajolida. Presenten un gust refrescant molt herbal salat i a la vegada amarg. Enviament a tot Catalunya en menys de 24h i gratuït a partir de 59€.

Producte de les Terres de l'Ebre d'elaboració singular. Pasta d'olives empeltre naturals, de textura untuosa i suau, amb aroma fresc lleugerament especiat. Presenta un gust amb tocs a fruits secs, avellanes i ametlles, lleugerament salat i amarg. Enviament a tot Catalunya en menys de 24h i gratuït a partir de 59€.

Producte de les Terres de l'Ebre d'elaboració singular. Pasta d'olives empeltre ecològiques i naturals amb caiena i pebre vermell fumat. Textura untuosa i suau, amb aroma fresc lleugerament especiat. Presenta un gust amb tocs a fruits secs, lleugerament salat, amarg i picant. Enviament a tot Catalunya en menys de 24h i gratuït a partir de 59€.

Producte de les Terres de l'Ebre d'elaboració singular. Pasta d'olives empeltre ecològiques i naturals, de textura untuosa i suau, amb aroma fresc lleugerament especiat. Presenta un gust amb tocs a fruits secs, avellanes i ametlles, lleugerament salat i amarg.

Producte de les Terres de l'Ebre d'elaboració singular. Pasta d'olives empeltre naturals amb caiena i pebre vermell fumat. Textura untuosa i suau, amb aroma fresc lleugerament especiat. Presenta un gust amb tocs a fruits secs, lleugerament salat, amarg i picant.

Producte de les Terres de l'Ebre d'elaboració singular. Pasta d'olives empeltre naturals amb mel i sucre morè. Textura untuosa i suau, amb aroma dolç amb el toc herbal de l'oliva. Presenta un gust agredolç amb sabor envolvent. Enviament a tot Catalunya en menys de 24h i gratuït a partir de 59€.

Producte de les Terres de l'Ebre d'elaboració singular. Pasta d'olives empeltre ecològiques i naturals amb mel i sucre morè. Textura untuosa i suau, amb aroma dolç amb el toc herbal de l'oliva. Presenta un gust agredolç amb sabor envolvent. Enviament a tot Catalunya en menys de 24h i gratuït a partir de 59€.

Producte de les Terres de l'Ebre d'elaboració singular. Pasta d'olives arbequines naturals, de textura untuosa i suau, amb aroma fresc i marí. Presenta un gust lleugerament salat i amarg. Enviament a tot Catalunya en menys de 24h i gratuït a partir de 59€.

Mostrant 1 - 12 de 19 productes
Tornar a l'inici