Vins i caves

Vins i caves 

Hi ha un total de 8 productes

És un vi lluminós, fresc i afruitat, per a paladars moderns. S’elabora amb raïm chardonnay de la nostra finca. Es caracteritza per les seves intenses notes de fruita tropical i pel seu postgust llarg i persistent. Fresc, llarg i elegant en boca, amb un final llarg i equilibrat. Enviament a tot Catalunya en menys de 24h i gratuït a partir de 59€.

Amb un singular color rosa pàl·lid, aquest rosat es caracteritza per la seva immensa frescor i elegància. En nas predominen les seves pronunciades notes de maduixa, cirera i préssec blanc, així com records a flors cítriques. En boca destaca la seva elevada frescor i equilibrada acidesa i el seu final persistent. Enviament a tot Catalunya en menys de 24h i...

Aquest vi destaca per la seva gran frescor, elegància i les seves marcades notes de fruita vermella (maduixes, préssec i plàtan) i un postgust prolongat. Enviament a tot Catalunya en menys de 24h i gratuït a partir de 59€.

Un vi molt intens en nas, on es poden apreciar notes làctiques (mantega) en perfecta harmonia amb la fruita tropical i els matisos del pa torrat i espècies. En boca destaca per la seva entrada fresca, recorregut persistent i final d’elevada acidesa.

Un vi que dona màxima expressió a la varietat merlot. Fresc i elegant en boca, amb un taní dolç. Destaca pel seu final llarg i viu.

Un cupatge de les varietats bordeleses per excel·lència, elegant en nas, amb notes torrefactes i matisos especiats procedents del seu pas per la barrica. Es caracteritza per una entrada potent, un recorregut molt prolongat, amb un taní excel·lent que li confereix corpulència i un final llarg i persistent.

És la màxima expressió de la varietat cabernet sauvignon, el seu potencial de criança i la seva correcta evolució. Aquest vi, d’aroma intensa i complexa, es caracteritza per una bona estructura tànnica i un postgust llarg i persistent.

Es la máxima expresión de la variedad cabernet sauvignon, su potencial de crianza y su correcta evolución. Este vino, de aroma intenso y complejo, se caracteriza por una buena estructura tánica y un postgusto largo y persistente.

Mostrant 1 - 8 de 8 productes
Tornar a l'inici