Llistat de productes per marca: Blai Peris

Salsa amb un toc de caiena, amb gustós picant intens, és ideal per a potenciar aperitius com les patates braves o plats de carn i peix. Resulta també un gran ingredient en vinagretes per a amanides o en pastes italianes. Ingredients obtinguts només de proveïdors autoritzats. Sense glúten i apte per a celíacs.

Salsa amb un toc de jalapeño verd, amb gustós picant suau, és ideal per a potenciar aperitius com les patates braves o plats de carn i peix. Resulta també un gran ingredient en vinagretes per a amanides o en pastes italianes. Ingredients obtinguts només de proveïdors autoritzats. Sense glúten i apte per a celíacs.

Producte de les Terres de l'Ebre d'elaboració singular. Pasta d'olives empeltre naturals, de textura untuosa i suau, amb aroma fresc amb presencia d'all. Presenta un gust equilibrat amb el retrogust l'all agafant el protagonisme.

Producte de les Terres de l'Ebre d'elaboració singular. Pasta d'olives empeltre ecològiques i naturals, de textura untuosa i suau, amb aroma fresc amb presencia d'all. Presenta un gust equilibrat amb el retrogust l'all agafant el protagonisme. Enviament a tot Catalunya en menys de 24h i gratuït a partir de 59€.

Producte de les Terres de l'Ebre d'elaboració singular. Pasta d'olives arbequines naturals, de textura untuosa i suau, amb aroma fresc. A major temperatura el cacau s'accentua per sobre de l'oliva. Presenta un gust d'oliva principalment i amb la temperatura de la boca continua un sabor de cacau. Enviament a tot Catalunya en menys de 24h i gratuït a partir...

Producte de les Terres de l'Ebre d'elaboració singular. Pasta d'olives arbequines ecològiques i naturals, de textura untuosa i suau, amb aroma fresc. A major temperatura el cacau s'accentua per sobre de l'oliva. Presenta un gust d'oliva principalment i amb la temperatura de la boca continua un sabor de cacau. Enviament a tot Catalunya en menys de 24h i...

Producte de les Terres de l'Ebre d'elaboració singular. Pasta d'olives arbequines naturals, de textura untuosa i suau, amb aroma fresc i marí. Presenta un gust lleugerament salat i amarg. Enviament a tot Catalunya en menys de 24h i gratuït a partir de 59€.

Producte de les Terres de l'Ebre d'elaboració singular. Pasta d'olives arbequines ecològiques i naturals, de textura untuosa i suau, amb aroma fresc i marí. Presenta un gust lleugerament salat i amarg. Enviament a tot Catalunya en menys de 24h i gratuït a partir de 59€.

Producte de les Terres de l'Ebre d'elaboració singular. Pasta d'olives empeltre naturals amb mel i sucre morè. Textura untuosa i suau, amb aroma dolç amb el toc herbal de l'oliva. Presenta un gust agredolç amb sabor envolvent. Enviament a tot Catalunya en menys de 24h i gratuït a partir de 59€.

Producte de les Terres de l'Ebre d'elaboració singular. Pasta d'olives empeltre ecològiques i naturals amb mel i sucre morè. Textura untuosa i suau, amb aroma dolç amb el toc herbal de l'oliva. Presenta un gust agredolç amb sabor envolvent. Enviament a tot Catalunya en menys de 24h i gratuït a partir de 59€.

Producte de les Terres de l'Ebre d'elaboració singular. Pasta d'olives empeltre naturals, de textura untuosa i suau, amb aroma fresc lleugerament especiat. Presenta un gust amb tocs a fruits secs, avellanes i ametlles, lleugerament salat i amarg. Enviament a tot Catalunya en menys de 24h i gratuït a partir de 59€.

Producte de les Terres de l'Ebre d'elaboració singular. Pasta d'olives empeltre ecològiques i naturals, de textura untuosa i suau, amb aroma fresc lleugerament especiat. Presenta un gust amb tocs a fruits secs, avellanes i ametlles, lleugerament salat i amarg.

Mostrant 1 - 12 de 18 productes
Tornar a l'inici