Dolços (Xocolates, galetes, torrons, mels i melmelades)

Dolços (Xocolates, galetes, torrons, mels i melmelades) 

Hi ha un total de 31 productes

Deliciosa mezcla de nuestro mejor chocolate elaborado con cacao de origen Venezuela y mezclado con Avellana tostada.

Delicioso preparado de cacao para elaborar bebida láctea y Chocolate Taza. Nuestro mejor Cacao.

Exquisitas grajeas de Frutos secos y Frutas naturales recubiertas con nuestro mejor chocolate elaborado con Cacao de origen Venezuela 73%

Crema de chocolate elaborado con cacao de origen único Mexico. Sin azúcar, sin grasa láctea y sin lactosa. apta para diabéticos y lacto-veganos

Les figues en almívar dens són l'origen de Can Bech i a dia d'avui continuen sent l'especialitat de la companyia. Can Bech recomana que les figues es serveixin amb gelat de mascarpone, recuit o foie i que es decori amb el seu propi almívar.

La gelea és una infusió gelificada de pètals de rosa naturals amb sucre. Té un sabor fresc i aromàtic. És un producte 100% natural, ideal tant per maridar amb dolç com amb salat: amb una torrada amb mantega, amb un formatge fresc o recuit de drap o bé a per acompanyar un micuit d'ànec.

"Just for Cheese" és una línia de 5 maridatges creada especialment per a formatges i elaborada a base de fruites, fruits secs i espècies, especialment seleccionades pel seu origen. Amb el maridatge aconseguim potenciar el sabor de cada un dels ingredients i el plaer de menjar-los conjuntament.

Xocolata amb llet en forma d'estel i decoració en sucre. Es presenta en capsa tancada amb un llaç.

Xocolata negra en forma d'estel amb fruits secs i gerds. Es presenta en capsa tancada amb un llaç.

Melmelada artesana de Prèssec, elaborada amb fruita de producció pròpia

Melmelada artesana de Figa

Mostrant 1 - 12 de 31 productes
Tornar a l'inici