Cafès, Tes i Infusions

Cafès, Tes i Infusions 

Hi ha un total de 5 productes

Cafè ecològic barreja dels millors orígens. Café 100% arábica pur d'altitud, es fruit de cultiu ecològic, torrat de forma artesanal i posteriorment envasat en la tecnologia més moderna per conservar totes les seves qualitats organolèptiques.

Café CAVALLE es el resultat de una cuidada selecció dels millors orígens. Aquest cafè, Arábica pur d'altitud, es fruit del cultiu ecològic, torrat de forma artesana i posteriorment mòlt i envasat amb la tecnogolia més moderna, per a que arribi a les seves mans amb tot el aroma i sabor.

Virtut antioxidant, font de ferro i vitamina C. Una combinació de maduixes, escaramujo, hibisc, pètals de rosa i poma. Aromes i sabors que la converteixen en irrepetible. Ingredients: maduixa, escaramujo, hisbico, pètals de rosa, poma i aroma natural. La caixa conté 15 piràmides. Pes: 45 grs.

Les seves propietats calmants la converteixen en una ajuda òptima per gaudir del descans. Ingredients: Camamilla. La caixa conté 15 piràmides. Pes: 22,5 grs.

Te d'infusió mitjanament forta, enriquit amb oli de bergamota. D'aroma inconfusible i fragància original. Ingredients: te negre amb flor de blauet i aroma de bergamota. La caixa conté 15 piràmides. Pes: 30 grs.

Mostrant 1 - 5 de 5 productes
Tornar a l'inici