Llistat de productes per marca: Carolina Honest

Galeta Integral 0% Sense sucres afegits. Amb trossets de xocolata i ametlla, una fusió de sabor excepcional. 180g / Sense Conservants / Sense colorants / Sense oli de palma / Sense sucres afegits.

Galetes integrals banyades en xocolata amb cacau pur 52%. La teva rutina de nit és aquest moment de pau que guardes només per a tu? Per a nosaltres també, per això unes Digestive Carolina Sense Sucres són un must. Descobreix-la i deixa't portar!230g / Sense Conservants / Sense colorants / Sense oli de palma / Sense sucres afegits / Lliures d'organismes...

Digestive BIO Espelta Integral banyada amb xocolata cacau pur 52%   Aquesta galeta inclou els imprescindibles per mimar i alimentar el teu cos: Espelta integral, llavors de sèsam i llavors de lli. Endolcida amb xarop d'atzavara i recoberta de cruixent xocolata cacau pur 52%. Un plaer per als sentits.

Digestive BIO saciant Espelta Integral. Un sabor natural. La revolucionària combinació del lli daurat, la garrofa, el toc amarg de l'cacau i l'exòtic gust de la chia són una autèntica meravella per al paladar. Et sentiràs genialde cap a peus amb la digestiva bio espelta integral Carolina. Amés es 99% Natural. 

Digestive BIO Sense Gluten fornejada amb Civada Integral BIO. També porta quinoa, gingebre i canyella. 99% natural i amb més de 95 % d´ingredients bio certificats per la Unió Europea El seu innovador sabor és pura addicció! Conté un perfecte equilibri d'ingredients naturals BIO Vegans com la quinoa, el gingebre i la canyella. A més és Vegana i està...

Mostrant 1 - 5 de 5 productes
Tornar a l'inici