Bacon cuit

Nou producte

Bacon cuit elaborat sense injecció i seguint els cànons més tradicionals, sense fosfats ni proteïnes afegides, amb un paladar exquisit que li donen els seus ingredients més autòctans. Paquets de 100g en fines llesques, envasades al buit.

Bacon cuit categoria Extra, elaborat sense injecció i seguint els cànons més tradicionals, sense fosfats ni proteïnes afegides, amb un paladar exquisit que li donen els seus ingredients més autòctans. És un producte amb baix contingut de sucres. Paquets de 100g en fines llesques. És preferible obrir uns minuts abans del seu consum. Caducitat 45 dies sense obrir. Cal conservar-lo en fred entre 0-5ºC.

Porta un 97% de bacon fresc de porc. Elaborats sense fosfats i sense estabilitzadors.

No presenta cap tipus d’al·lergen, ni gluten, ni lactosa,... Compleix el RD2220/2004 i les modificacions posteriors. S’evita el risc de contaminació creuada, per tant és lliure de qualsevol cereal, de crustacis, d’ous, de peix, de cacauets, de soja, de llet, de fruits amb closca, d’api, de mostassa, de llavors de sèsam, de mol·luscs, de tramussos, de sulfits i de productes amb base dels mateixos o derivats seus. No conté cap ingredient d’OMG.

Informació nutricional mitjana per a 100g: valor energètic 298kcal/Grasses 24,3g( àcids grassos saturats 9,61g)/ Hidrats de carboni 0,5g (sucres 0,5g)/Proteïnes 19g/Sal 1,8g.

Més informació: www.erredevic.com

També et pot interessar...

Tornar a l'inici