Salsitxa de Frankfurt de porc ecològic 2u

Nou producte

Els frankfurts també poden ser saludables!!, Fruit del punt just d'equilibri entre la carn i el greix. Elaborades seguint la normativa de la certificació ecològica europea. Baixes en greix, elaborats sense colorants, ni aromes, ni estabilitzants, ni gelificants ni proteïnes afegides. Paquets de 2 unitats envasades al buit (130g).

Els frankfurts també poden ser saludables, Fruit del punt just d'equilibri entre la carn i el greix. Elaborades seguint la normativa de la certificació ecològica europea. Baixes en greix, elaborats sense colorants, ni aromes, ni estabilitzants, ni gelificants ni proteïnes afegides. Paquets de 2 unitats envasades al buit. És preferible obrir uns minuts abans del seu consum. Caducitat 3 mesos dies sense obrir. Cal conservar-lo en fred entre 0-5ºC.

Porta un 90% de carn d’espatlla i pernil de porc fresc ecològics i embotides amb tripa natural de xai. És un producte de baix contingut de sucres i té un contingut de greix més baix i de carn més elevat que la mitjana del mercat.

No presenta cap tipus d’al·lergen, ni gluten, ni lactosa,... Compleix el RD2220/2004 i les modificacions posteriors. S’evita el risc de contaminació creuada, per tant és lliure de qualsevol cereal, de crustacis, d’ous, de peix, de cacauets, de soja, de llet, de fruits amb closca, d’api, de mostassa, de llavors de sèsam, de mol·luscs, de tramussos, de sulfits i de productes amb base dels mateixos o derivats seus. No conté cap ingredient d’OMG.

Informació nutricional mitjana per a 100g: valor energètic 196kcal/Grasses 13,9g( àcids grassos saturats 7,64g)/ Hidrats de carboni 0,4g (sucres 0,4g)/Proteïnes 17,4g/Sal 2,1g.

Més informació: www.erredevic.com

També et pot interessar...

Tornar a l'inici