Aigua Mineral Natural amb gas Vidre 1L

0,77 €

Nou producte

Aigua Sant Aniol et permet gaudir de la puresa de l'aigua mineral natural amb gas d'origen volànic en qualsevol moment del dia.

Enviament a tot Catalunya en menys de 24h i gratuït a partir de 59€.

ulabox_logo_blanco.svg

Aigua Sant Aniol prové d'un brollador de més de 40.000 anys d'antiguitat, protegit per 600 hectàrees d'entorn verge de la Vall de Llémena, dins de la zona volcànica de la Garrotxa (Girona). L'aigua Sant Aniol brolla a la superfície des d'una profunditat de 55 metres, havent passat un lent filtratge que garanteixun grau de puresa inigualable. 

Tan sols l'aigua que emergeix del brollador de Sant Aniol té les qualitats que atorga un filtre mil·lenari de lava sedimentada i roca volcànica. Una herència que es pot percebre en cada gota i que l'han fet mereixedora -en dues ocasions- del prestigiós reconeixement Superior Taste Award, guardó atorgat per l'International Taste & Quality Institute i que actualment reconeix als millors productes alimentaris internacionals.

A Sant Aniol la presentació importa. Per això hem creat una ampolla que presenta l'aigua com es mereix. Un envàs amb un disseny diferent i distingit, pensat per agradar, de formes cuidades i d'aparença sobria. Una presentació que enalteix el moment del consum i aporta un toc d'elegància a la taula. 

Un disseny que ha traspassat els límits del marc de la restauració. L'envàs no retornable de Sant Aniol ha estat reconegut amb el prestigiós premi Laus. Una distinció que reconeix anualment els millors treballs dins del món del disseny.

També et pot interessar...

Tornar a l'inici