LOT GOURMET VILAVELLA

LOT GOURMET VILAVELLA

Nou producte

Degustació de varis formatges amb sabors varis. 

Degustació de varis formatges amb sabors varis. Inclou una peça de 400 grams aproximats de romer, una peça de 240 grams aproximats de blau, una peça de 400 grams aproximats de Fort Curat, una peça de 400 grams aproximats de corba i una peça de floquet de neu de 150 grams aproximats.

FORMATGE CURAT AMB ROMER (400g.): formatge de pasta dura i llet pasteuritzada de cabra, de textura compacte i gust pronunciat. El temps de maduració fet amb molta cura li permet accentuar el gust i l’aroma del romaní i l’intens sabor a les olors de la natura i els boscos: intensitat definida, textura tancada però sempre mantegosa amb l’afegit d’un regust llarg.

Ideal per a: veure Formatge Corba, tenint en compte una intensitat superior en el gust d’aquest i combinant-lo amb carn de caça (porc senglar, cérvol, isard...).

A la cuina: veure Formatge Corba, considerant que a textura més dura menys humitat, per tant é més difícil de fondre o gratinar.

FORMATGE CORBA: madurat de llet pasteuritzada de cabra, d’escorça florida gris, pasta marfil segons temps de maduració, presenta al tall una textura compacte i tova, resultant en boca una textura untuosa que s’allarga al paladar. La olor és humida, a bosc, i en la seva entrada en boca apareix un punt baix d’acidesa, acompanyat de notes de fenc, i un final de fruit sec cru. El regust és amarg, suau, amb una persistència que varia segons el temps de maduració i untuositat de la pasta.

Ideal per a: menjar acompanyat de fruita fresca com prèssecs o nectarines, anous o anous de macadamia i maridat amb vins de curta criança, poca astringència i poca acidesa, essent ideals des de blancs amb fusta fins a negres merlot o syrah. Servir a 22ºC.

A la cuina: gratinar verdures, amanides tèbies amb formatge de cabra, rissottos, salses de formatge i a mig fos damunt una torrada calenta o un tall de carn calent.

Caducitat: 5 mesos

Recomanacions: conservació amb fred

FLOQUET DE NEU (150g): És un formatge de quallada làctica i llet pasteuritzada de cabra recobert amb un fong blanc. És de pasta tova que en el poc temps de curació comença amb un gust suau i amb més temps de curació el gust s’aprofundeix molt.

Ideal per a: fondre damunt tot tipus de carn, ofereix moltes possibilitats però les més destacades són els canapès, les amanides, i en postres acompanyat amb dolços (codonyat, mel i melmelades de tot tipus, dolces o àcides).

Caducitat: 25 dies.

Recomanacions: Conservar en fred.

FORMATGE FORT CURAT: formatge de pasta dura i llet pasteuritzada de cabra, de textura compacte i gust pronunciat. El temps de maduració fet amb molta cura li permet accentuar les notes més autèntiques d’aquests formatges: intensitat definida d’avellana i xampinyó, textura tancada però sempre mantegosa.

Ideal per a: veure Formatge Corba, tenint en compte una intensitat superior en el gust d’aquest.

A la cuina: veure Formatge Corba, considerant que a textura més dura menys humitat, per tant é més difícil de fondre o gratinar.

Caducitat: 5 mesos

Recomanacions: Conservació en fred.

També et pot interessar...

Tornar a l'inici