Sauces, spices and condiments

Sauces, spices and condiments 

There are 17 products.

Ready-to-use and enjoy on sandwiches and crackers, as well as accompany salads, meats, chicken, and fish. Made from natural, organic eggplants with Extra Virgin Olive Oil, this gourmet dip it is ideal as a pasta sauce and combines well with cheese and as a dip for crudités. Certified Organic, non-GMO, Gluten-free, Vegan and Vegetarian. Also does not...

Certificat ecològic, sense trangènics, vegá, vegetaria. Sense gluten i amb oli d'oliva verge extra. D'intens aroma i gran gust, llest per utilitzar o per prendre en entrepans, com a "dip" per calamars, verduras i pollastre; per acompanyar amanides, carns i peix o com a salsa per pasta.

Certificat ecològic, sense trangènics, vegá, vegetaria. Sense gluten i amb oli d'oliva verge extra. Amb un aroma característic i profund. Perfecte per acompanyar carns, peix i pollastre. Així com en entrepans i com a salsa per pasta. (180g)

Original paté dolç  d'olives, d'intens aroma i sabor. Per  entrepans i canapès, amanides,formatges, verdures, carns, aus i peixos. Es un aperitiu fàcil i sorprenent.

Paté d'olives picant similar a l'olivada, amb un toc picant. Ideal per prendre en entrepans, amanides i canapès; formatges, aus, carns i peixos. Amb oli d'oliva verge extra.

Aromàtic allioli amb alfàbrega i refrescant llimona que et transporta al més pur Mediterrani. Sense ou.

De la Mediterrània ens arriba aquesta salsa allioli amb safrà a força d'all i aromàtiques taronges.És ideal en entrepans, combinant amb verdures de tot tipus, patates, carns, peixos i arròs.  Sense ou.

Amb tomàquets vermells  recol·lectats en la seva justa maduració sota el sol mediterrani i  bolets "porcini". Per pasta, lasanyes, parmesana d'albergínies, mandonguilles, pollastre, carn, au o peix. Amb oli d'oliva verge extra.

Salsa italiana amb olives, amb tomàquets vermells recol·lectats en la seva justa maduració i olives negres i verdes. Per pasta, lasanyes, parmesana d'albergínies, mandonguilles, pollastre, carn i peix. Amb oli d'oliva verge extra.

Segons la recepta original, la salsa puttanesca s'elabora amb tomàquets vermells d'intens color i sabor, típica del sud d'Itàlia, prou picant però no exagerada. Per pasta llarga. Sorprèn com a ingredient per lasanyes. Amb oli d'oliva verge extra.

Autèntic pesto amb alfàbrega italiana i formatge parmesà. Comunament conegut, com "verd", marida amb tot tipus de plats de pasta, en entrepans, verdures, com a aperitiu amb verdures, amanides, carns i peixos. Amb oli d'oliva verge extra.

Salsa pesto intensa i agradable al paladar. Marida amb tot tipus de plats ,amb entrepans, pasta, verdures, com a aperitiu fent un "dip" amb verdures i formatges. Amb oli d'oliva verge extra.

Showing 1 - 12 of 17 items
Back to top